Als sociale onderneming zijn wij dankbaar voor alle co-creatie die met onze partners tot stand komt. Wij delen allemaal dezelfde passie: zinvolle virtuele ervaringen bieden aan mensen die deze het meest nodig hebben. En samen getuigen te zijn van alle glimlachen die hieruit voortvloeien!

Van Hollant

Van Hollant

Particuliere Woonzorg

Van Hollant biedt particuliere woonzorg als alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuizen. Van Hollant biedt een plek waar ouderen zelfstandig, in een eigen appartement, in een zorgzame én verzorgde omgeving kunnen wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid en de zekerheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid. Van Hollant heeft gekozen voor het VR platform van HumanXR om daarmee een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van haar clienten.
Surplus

Surplus

Zorg, Wonen & Welzijn

Surplus Zorg biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Zo biedt Surplus bijvoorbeeld thuiszorg, woonzorgcentra, zelfstandige appartementen, dagverzorging en dagbehandeling. Bij Surplus Zorg staat de vraag van de cliënt centraal. Welke wensen en verwachtingen zijn er? Hoe kunnen die het beste worden beantwoord? Daarom dat Surplus samen met HumanXR clienten verrast met mooie virtual reality toepassingen!

Alrijne

Alrijne

Zorggroep

Alrijne is de zorggroep die klaarstaat voor de bewoners van de regio Zuid-Holland Noord. In de verpleeghuizen van Alrijne wonen ruim 300 bewoners. Alrijne werkt samen met zorgpartners en natuurlijk: samen met de patiënt. Samen met de patiënt kiezen we voor de beste behandeling. En ook Alrijne heeft voor HumanXR gekozen, omdat dit meerwaarde biedt voor de beleving en activatie van de clienten.

Groenhuysen

Groenhuysen

Stichting voor ouderenzorg. 'Ouder worden, jezelf blijven'

Stichting Groenhuysen zet zich overwegend in voor ouderen in de regio Roosendaal en biedt hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Daar hoort ook innovatieve zorg bij met behulp van het virtual reality platform van HumanXR. Groenhuysen levert brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in verzorgde woonvoorzieningen.
Vivantes

Vivantes

Zorggroep voor ouderenzorg

Vivantes en het Zorg Innovatie Atelier (ZIA) is vanaf aanvang intensief betrokken bij alle VR ontwikkelingen van HumanXR. Vivantes is een zorggroep, gespecialiseerd in persoonsvolgende ouderenzorg. In negen relatief kleine locaties leveren wij ouderenzorg die dichtbij de wijk staat. Met vier woonzorgcentra in Geleen, twee in Elsloo en één in Beek, Stein en Urmond. Eigen regie staat bij Vivantes centraal.
Proteion

Proteion

Zorgorganisatie voor ouderen

Proteion is een middelgrote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Ongeveer 3.000 professionele medewerkers en 1.500 vrijwilligers bieden dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ruim tienduizend cliënten. Thuis, in een service-appartement of in een van de Proteion zorgcentra. Proteion zet virtual reality van HumanXR in om het welzijn van met name ouderen te bevorderen.
Land van Horne

Land van Horne

Zorggroep voor ouderenzorg

Stichting Land van Horne werkt met HumanXR samen om cliënten een bijzondere ervaring te bieden met behulp van virtual reality. De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.
Thumbay Hospital Group

Thumbay Hospital Group

Education, Healthcare, Research

Thumbay Chain of Hospitals, Verenigde Arabische Emiraten, is een van de grootste zorgverleners in het Midden-Oosten. De groep richt zich op onderwijs, gezondheidszorg en onderzoek. Thumbay Hospitals maakt gebruik van de nieuwste technologie in de gezondheidszorg. De ziekenhuizen hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Ze hebben state-of-the-art operatiekamers en diagnostische laboratoria met ultramoderne faciliteiten en goed uitgeruste revalidatiecentra. Thumbay Group heeft een VR-ruimte ingericht die haar clienten inspireert om te bewegen in VR, met behulp van het HumanXR-platform.

Villa Beretta

Villa Beretta

Revalidatiekliniek

Villa Beretta is een revalidatiekliniek gevestigd in Italië en biedt hoogwaardige medische zorg en revalidatie voor mensen met een lichamelijke handicap. Villa Beretta behandelt vele soorten lichamelijke aandoeningen, met speciale programma’s voor mensen met traumatisch hersenletsel, dwarslaesie, beroerte en neuromusculaire aandoeningen. Er is tevens een laboratorium voor loop- en bewegingsanalyse. Villa Beretta onderzoekt hoe VR van HumanXR kan helpen om lichaamsbeweging aan te moedigen.

MAMDT / ZUYD

MAMDT / ZUYD

Maastricht Academy of Media Design and Technology / Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een open kennisinstelling, waar professionals over de grenzen van hun eigen vakgebied en van organisaties heen kijken om te werken aan de ontwikkeling, overdracht en toepassing van hoogwaardige, praktijkgerichte kennis. De Maastricht Academy of Media Design and Technology (MAMDT) is een onderdeel van Zuyd Hogeschool. Deze Academie richt zich onder andere op onderzoek en onderwijs op het gebied van kunst, interactief ontwerpen, beeldtalen en programmeervaardigheden. MAMDT en HumanXR gaan samenwerken om de kennis en toepassing van VR in de zorg te bevorderen.
Jon Ram Bruun-Pederson

Jon Ram Bruun-Pederson

Aalburg University Copenhagen

Dr. Jon Ram Bruun-Pedersen heeft een doctoraat in immersive virtual reality voor ouderen en is assistant professor aan de universiteit van Aalburg in Kopenhagen. Jon werkt sinds 2008 op het gebied van VR en AR. Jon’s primaire gebruikersgroepen zijn ouderen en kinderen met beperkingen, waar het belangrijkste onderzoek zich richt op bewegingsmotivatie, content en interactieontwerp en multimodaliteit binnen VR. Jon is wetenschappelijk adviseur voor HumanXR, en denkt mee bij het ontwikkelen van VR om gezond bewegen te promoten.
EIZT

EIZT

Center of Excellence for Innovation in Care and Technology

EIZT is het expertisecentrum voor innovatie in zorg en technologie. EIZT wil bijdragen aan toekomstbestendige zorg en een gezonde zorgeconomie. De organisatie heeft een sterk netwerk van zorginstellingen en technologiebedrijven en ondersteunt ondernemersinitiatieven. EIZT heeft zijn steun toegezegd aan HumanXR bij het ontwikkelen en toepassen van zinvolle VR.