HumanXR prominent in ICT&Health magazine

sep 14, 2017 | 0 Reacties

Virtual reality wint snel terrein in de gezondheidszorg. Zo ook binnen de revalidatie. Beneden een artikel wat recent is gepubliceerd in ICT&Health magazine. Een mooi overzicht van wat virtual reality kan betekenen voor patienten en zorgprofessionals.

Natuurlijk zijn we er trots op dat HumanXR wordt genoemd als een van de meer geadvanceerde startups. En dat is natuurlijk allemaal te danken aan ons gebruik van motion controllers en speciaal ontwikkelde slimme VR software. Citaat hier beneden!

Nog geavanceerdere technologie

Technisch gezien is veel meer mogelijk. Neem de Limburgse startup HumanXR, die zich primair richt op fysieke en mentale activatie met behulp van Virtual Reality. Dit concept gaat verder dan het aanbieden van 360 graden beelden en voegt ook interactie, en in de toekomst kunstmatige intelligentie, toe. Door middel van een interactieve grafische Virtual Reality wereld worden gebruikers geactiveerd en in staat gesteld zelf regie te nemen.

https://www.icthealth.nl/nieuws/nieuwsitem/article/Virtual-Reality-in-de-revalidatie-een-kwestie-van-DOEN.html