Als sociale onderneming zijn wij dankbaar voor alle co-creatie die met onze partners tot stand komt. Wij delen allemaal dezelfde passie: zinvolle virtuele ervaringen bieden aan mensen die deze het meest nodig hebben. En samen getuigen te zijn van alle glimlachen die hieruit voortvloeien!

Vivantes

Vivantes

Zorggroep voor ouderenzorg

Vivantes en het Zorg Innovatie Atelier (ZIA) is vanaf aanvang intensief betrokken bij alle VR ontwikkelingen van HumanXR. Vivantes is een zorggroep, gespecialiseerd in persoonsvolgende ouderenzorg. In negen relatief kleine locaties leveren wij ouderenzorg die dichtbij de wijk staat. Met vier woonzorgcentra in Geleen, twee in Elsloo en één in Beek, Stein en Urmond. Eigen regie staat bij Vivantes centraal.

 

Groenhuysen

Groenhuysen

Stichting voor ouderenzorg. 'Ouder worden, jezelf blijven'

Stichting Groenhuysen zet zich overwegend in voor ouderen in de regio Roosendaal en biedt hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Daar hoort ook innovatieve zorg bij met behulp van virtual reality. Groenhuysen levert brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in verzorgde woonvoorzieningen.

 

 

Proteion

Proteion

Zorgorganisatie voor ouderen

Proteion is een middelgrote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Ongeveer 3.000 professionele medewerkers en 1.500 vrijwilligers bieden dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ruim tienduizend cliënten. Thuis, in een service-appartement of in een van de Proteion zorgcentra. Proteion zet virtual reality in om het welzijn van met name ouderen te bevorderen.

 

Land van Horne

Land van Horne

Zorggroep voor ouderenzorg

Stichting Land van Horne werkt met HumanXR samen om cliënten een bijzondere ervaring te bieden met behulp van virtual reality. De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.

 

EIZT

EIZT

Center of Excellence for Innovation in Care and Technology

EIZT is het expertisecentrum voor innovatie in zorg en technologie. EIZT wil bijdragen aan toekomstbestendige zorg en een gezonde zorgeconomie. De organisatie heeft een sterk netwerk van zorginstellingen en technologiebedrijven en ondersteunt ondernemersinitiatieven. EIZT heeft zijn steun toegezegd aan HumanXR bij het ontwikkelen en toepassen van zinvolle VR.

 

MAMDT / ZUYD

MAMDT / ZUYD

Maastricht Academy of Media Design and Technology / Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een open kennisinstelling, waar professionals over de grenzen van hun eigen vakgebied en van organisaties heen kijken om te werken aan de ontwikkeling, overdracht en toepassing van hoogwaardige, praktijkgerichte kennis. De Maastricht Academy of Media Design and Technology (MAMDT) is een onderdeel van Zuyd Hogeschool. Deze Academie richt zich onder andere op onderzoek en onderwijs op het gebied van kunst, interactief ontwerpen, beeldtalen en programmeervaardigheden. MAMDT en HumanXR gaan samenwerken om de kennis en toepassing van VR in de zorg te bevorderen.

 

 

StudioVR

StudioVR

360 Photography

StudioVR is gespecialiseerd in hoogwaardige 360° fotografie voor panorama’s en virtuele rondleidingen. Het bedrijf gebruikt daarvoor de nieuwste apparatuur en software om afbeeldingen met een hoge resolutie te produceren die samen naadloos één totaalbeeld vormen. HumanXR en StudioVR werken samen om 360° fotografie te integreren in verschillende virtuele ervaringen. In onze Magische Fotogalerij, bijvoorbeeld, kun je jezelf naar enkele mooie plekken ter wereld ‘teleporteren’. Of naar lokale plekken met een speciale betekenis, die je geheugen weer even helemaal laten sprankelen!

 

 

Javier Lajara

Javier Lajara

3D Artist

Javier Lajara is een van onze kunstenaar-ambassadeurs. Hij werkt al sinds 1998 in de 3D-kunst. Javier is afgestudeerd als Técnico Superior en Ilustración aan de Escuela de Arte Número 10 in Madrid en doceert nu grafisch ontwerp in het Masterprogramma van de U-Tad in Madrid. Javier heeft in Unreal en Unity gewerkt aan diverse AAA-titels voor wereldberoemde studio’s. Hij is de ontwerper van onze Spaanse Kunsthacienda: echte 3D-afbeeldingen van archeologische meesterwerken uit het Archeologiemuseum van Madrid in een inspirerende Spaanse setting!

 

 

Luis Tejeda Studio

Luis Tejeda Studio

3D Artist

Luis Tejeda, een van onze kunstenaar-ambassadeurs, woont in Chicago en heeft ruime ervaring met 3D binnen de architectuur. Hij was zo’n 20 jaar geleden een van de pioniers van computergestuurde visualisaties van architectuur. Zijn werk heeft brede erkenning gekregen binnen het vakgebied, met publicaties in papieren tijdschriften en online. Luis werkt als zelfstandig kunstenaar voor architecten en ontwerpstudio’s in de VS en daarbuiten. Zijn bijdrage aan onze zinvolle VR-ervaringen is het schitterende virtuele Louvre: een indrukwekkende zaal vol klassieke schilderijen, inclusief de Mona Lisa.