Mensen gelukkiger maken

Simpel gezegd: wij worden blij als we een positieve invloed kunnen hebben op de kwaliteit van leven van mensen die dit het meest nodig hebben. Of dat nu pijn is, eenzaamheid of verveling. Beperkte mobiliteit, sociale isolatie of gebrek aan inspiratie. Wij geloven in Virtual Reality (VR) als ingrijpende en positieve bijdrage in de zorg.

'Nooit gedacht dat ik nog eens in een luchtballon zou vliegen! Wat een geweldige ervaring!'

'Alsof ik weer zelfstandig door een bos kon lopen. Heel bijzonder om te ervaren!'

'Fantastisch om te ervaren dat je helemaal om je heen kunt kijken. Alsof je er bent!'

De effectiviteit van Virtual Reality (VR) als middel om de kwaliteit van het leven te verbeteren neemt snel toe. Het wordt door professionals zelfs gebruikt als therapievorm in de reclassering, blootstellingstherapie, pijnbehandeling, geestelijke training en op vele andere gebieden. Steeds meer verpleeghuizen, pijnklinieken, ziekenhuizen en zorginstellingen omarmen deze nieuwe technologie. Wij geloven dat we aan de wieg staan van een volstrekt nieuw spectrum aan behandelopties. We willen zeker niet beweren dat onze VR-ervaringen een medische behandeling vormen voor patiënten. Maar wél dat ze, dankzij verlichting, afleiding en activering, het welzijn van velen kunnen bevorderen, ongeacht leeftijd.

Virtual reality specifiek voor deze doelgroep.

Groot gebruikersgemak en gemaakt om te verrassen.

Kant-en-klare oplossing voor elke instelling.

Een deskundig team met meer dan 25 jaar ervaring.

Wij gaan door met het ontwikkelen van sprankelende VR-ervaringen die beantwoorden aan de behoeften van zorgverleners en zorgvragers. Op verzoek ontwikkelen wij omgevingen op maat voor speciale doelgroepen. Wij doen er alles aan om zinvolle virtuele ervaringen te bieden aan mensen met beperkingen!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het mentale en fysieke welzijn in uw kliniek of instelling? Neem dan contact met ons op via sparkle@humanxr.com