HumanXR is een sociale onderneming met een duidelijke missie: zorgbehoevende mensen helpen met behulp van verbazingwekkende virtuele ervaringen. Ons voornaamste doel is maatschappelijke impact creëren.

Onze passie is het bieden van revitalisering en verlichting aan mensen die dit het hardst nodig hebben, ongeacht hun leeftijd. Specifieke doelgroepen zijn mensen die baat hebben bij cognitieve of lichamelijke activering of ontspanning, waaronder ouderen. Onze VR-ervaringen zijn niet bedoeld als therapie of medische behandeling. Ze zijn ontworpen om het welzijn van mensen te ondersteunen. Ze doen dit door cognitieve en fysieke gezondheid op sociale en inspirerende wijze te bevorderen.

Het HumanXR-team combineert meer dan 20 jaar ervaring in computergraphics en biomedische technieken met meer dan 20 jaar ervaring in geavanceerde technologieën en klinische toepassingen. Het gebied waarin wij actief zijn omvat Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR), samen bekend als eXtended Reality (XR). In combinatie met machine learning en bio-feedback vormt XR de basis voor unieke en zinvolle virtuele ervaringen.

HumanXR maakt gebruik van een netwerk van toegewijde zorgverleners, interactieve en visueel ontwerpers en virtuele kunstenaars. Zij staan allemaal klaar om een bijdrage te leveren aan het algeheel welzijn van mensen die dit het hardst nodig hebben. Vandaar onze slogan: “We sparkle minds”.

Han Dols

Han Dols

Co-Founder | CEO

Meer dan 20 jaar ervaring in de medische en materiaalkundige industrie met leidinggevende rollen in clinical, marketing en new business development. Gaat graag de verbinding met mensen aan en is gepassioneerd ambassadeur voor het inzetten van sociaal relevante VR.

Niels Wetzels

Niels Wetzels

COO

Ruime ervaring met de ontwikkeling en invoering van innovaties in de ouderenzorg. Sterk netwerk in veel klinieken binnen de Benelux. Enthousiast over VR en de mogelijkheden ervan voor het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Daan Spinder

Daan Spinder

VR Artist and Developer

Nieuwsgierig naar het verbeteren van welzijn met behulp van de laatste nieuwe VR technologie. Gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van bijzondere VR-ervaringen, gebaseerd op de wensen en behoeften van ouderen en mensen met beperkingen. Enthousiast om samen met zorgverleners in een iteratief ontwerpproces de beste VR ervaring te maken voor cliënten en patiënten!

Marco Ghislanzoni

Marco Ghislanzoni

Co-Founder | CTO

Sterke achtergrond in electronica, biomedische technologie en software development binnen de gezondheidszorg. Werkt al meer dan 20 jaar voor ziekenhuizen/revalidatieklinieken en lifescience industrie. Enthousiast over kunstmatige intelligentie en de potentie van VR/AR.

Désiré de Vries

Désiré de Vries

VR Consultant

Gedreven om ouderen met technologie zoals Virtual Reality te verbinden. Het creëren van prettige ervaringen zijn hierbij van het grootste belang. De positieve reacties die ontstaan tijdens de trainingssessies versterken de wil om het succes van VR over te brengen. Niet alleen offline in de zorg, maar ook bij een groter online publiek via Social Media.

Steeve Kilhoffer

Steeve Kilhoffer

VR Developer

Al 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van computerspellen voor de gaming industrie. Veel ervaring als VR developer en interactie designer. Gestart met VR in 2014 en sindsdien hierin gespecialiseerd. Ervan overtuigd dat VR een grote toekomst heeft in veel verschillende toepassingen, zo ook in de health en care.

 

Wij willen met Virtual Reality een bijdrage leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die dit het hardst nodig hebben. Wil je hier ook een bijdrage aan leveren?


Neem dan contact op via sparkle@humanXR.com of vul het onderstaande formulier in.

 

9 + 5 =